Ja det var ett tag sen!

Tja! Förlåt att jag inte har skrivit något på länge, har varit rätt så mycket upptagen dom senaste veckorna! Men det betyder ju bara att jag har mer att skriva om ;)! Ska försöka att inte dryga ut på det för mycket bara!

Jag har varit hos min kära vän Lizette (http://lizzys.devote.se/) och hennes pojkvän Dennis, och firat att Dennis blev gammal nog ;))) haha! Det var ett riktigt nice party! Många roliga lekar och mycket nytt folk att snacka med! Dom bor då i Jönköpings regionen och det är ganska långt hem ifrån, men med alla byten så tog det 7h att komma dit och lika lång tid hem! GAH! Men iaf vi hade det riktigt kul och det var väldigt länge sen man träffade dom små trollen!



Well... Jag töjde mitt öra lite VÄL för mycket.. det såg inte så frächt ut så jag vill inte lägga upp några bilder här på min blogg, men om någon är intresserad så finns det bilder på min fb som kanske är lite värre att lägg upp på xD men endå det ser mycket bättre ut nu och är på läkningsvägen! Jag gick till vårdcentralen för att checka till det och dom sa att det var riktigt tur att ajg gick dit, annars skå skulle jag nog ha haft en öronsnibb för lite! och hur snyggt är de xD?! Men jag fick ett recept på penicillin så nu knaprar jag det om dagarna! Härligt.

<--- mitt facial expression.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lite goda nyheter! Vår klass ska ha ett julbordkonsert på 3h Hard work work I'd say! jag ska typ sjunga på ca 7 låtar och kanske köra på 10, ah jag vet inte känns inte som att jag har så mycket koll på hur många det är xD och jag orkar inte räkna heller ;o iaf så har vi en gästartist och det är Sara Löfgren. Vi har allt som allt 60 låtar att spela, men några kommer troligtvis tas bort.

OCH detta skulle vi ha ha ist för en traditionell halvtids-konsert! och då blev ju alla ledsna för vi hade sett fam emot det, men så fick vi ha den konserten med! <3 kan man bli gladare?! och den kommer att vara i januari/ februari så det är mycket att göra! PUUH!.... och inte nog med det Stage-kören som jag är med i ska spela 20~ låtar och + en solo låt precis veckan innan julbordkonserten så AH jag ahr det fullt upp!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Och nu till denna vecka :D


I morgon fyller min kära vän My år, så hon och några andra kom hit i fredags och rövade Min och min sambo Bellas lägenhet, fett värt <3 älskar dom små krypen haha! Så det riktigt mys :3 Finns nog inget bättre än när någon är på besök :D!

Men I ALLA FALL <3 GRATTIS min kära "lilla My" :*



<-- My :*

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen igår så hade jag sjukligt tråkigt hemma :( så lilla Ollis (Olle) ville ses, så jag tog bussen till Kalmar lite så där smått random! Vi åt på coffee corner och drog oss till Pipes och tog oss en öl :D Sen så åkte vi hem till han och kollade på "Twilight - breaking dawn part1" den var rätt så seg, men endå bra. Jag ville bara att Bella skulle ploppa ut snorungen! + Bella såg hemsk ut när hon var så benig... usch.. vist det är snyggt att vara smal.. och då menar jag SMAL inte ett benrangel, mådde dåligt när man bara kollade på henne D: Och vadå Jake? wtf uppmanar dom folk till att vara pedofiler eller vad var de om? Han "imprints" (präglar) på deras bäbis?... Nasty shit I'd say! Sen idag åt vi Pizza och så åkte jag hem :>! hade nämnligen glömt mitt penicillin hemma så jag kände mig lite stressad :(( aja jag mår bra som tur är :D!

Blekt håret har jag gjort med!
Det är fint :3 Men jag där emot ser ut som en rishög ;o! Penicillinet tär en del på mig, inte att jag är allergisk eller något sånt, men jag blir så sjukt trött! haha ja

Detta var ifrån mig PUSSHEJ! :*


RSS 2.0